pavle_ninkov_fk_cz_1Ninkov – Ne vredi da se osvrćemo

 

Poraz od Partizana tri kola pre kraja prvenstva teško je pao fudbalerima Zvezde, koji su se pre samo tri dana radovali osvajanju trofeja Lav Kupa Srbije.

– Posle te pobede nad Vojvodinom i radovanja na stadionu Partizana nadali smo se da možemo da na istom mestu da dođemo na korak od titule, odnosno duple krune. Taj gol Petrovića nas je skroz poremetio i … šta da kažem. Idemo dalje. Ima još dva kola pre kraja i ne mogu da kažem da ćemo osvojiti titulu jer ne verujem da će Partizan da izgubi kod kuće od Mladog radnika i da će dozvoliti sebi da izgubi stečenu prednost – kaže vidno razočarani Pavle Ninkov.

Povezana vest:  Bekenbauer: Ne pokušavamo namerno da oslabimo rivale

Ono što posebno boli crveno bele je činjenica da su veći deo prvenstva bili prvi i da su u roku od samo nekoliko dana prokockali prednost od četiri boda u odnosu na večitog rivala.

– Bili smo na plus četiri i bukvalno u roku samo tri dana smo došli na minus jedan. To nas je izgleda koštalo. Ali, ne vredi nam da se osvrćemo. Boli to što smo dugo bili prvi i što sada sa ove pozicije dočekujemo kraj prvenstva. Ipak osvojili smo jedan trofej, koji nam je mala uteha. Naravno da bih voleo da smo osvojili duplu krunu. Ali, šta je, tu je… – rekao je Ninkov.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA SRBIJE, Rad ubedljiv protiv Čukaričkog, pobeda Slobode Sevojno