spar rad 29112014 010

Kurćubić: Falio nam drugi gol

Trener fudbalera Spartaka Petar Kurćubić rekao je da je njegovom timu falio danas drugi gol u pobedi protiv OFK Beograda, kao i da ekipa treba da se popravi do sledećeg kola. 
-Odlučujući faktori su bili to što je OFK Beograd došao ovde u prinudnom sastavu. To je u jednom delu izazvalo opuštanje kod nas. Očekivao sam više žestine i naboja. Bili smo dobri do postignutog gola, ali posle toga nije bilo ništa od naše agresije. Falio nam je drugi gol da rešimo utakmicu – rekao je Kurćubić novinarima posle meča u Subotici. 
Spartak je pobedio danas sa 1:0 u 17. kolu i došao je na deveto mesto, sa 21 bodom, dva manje od OFK Beograda. 
-Drugi faktor ovakvog nastupa je pozicija na tabeli. Mi takođe imamo mlad tim koji ne reaguje dobro na pritisak. Spartak nikada nije dobro igrao pod pritiskom. Ovo su izuzetno velika tri boda za nas i donose nam relativni mir. Ali, moramo u sledećim utakmicama da podignemo formu i poboljšao igru – rekao je Kurćubić. 
Trener OFK Beograda Dejan Đurđević nije došao na konferenciju za novinare pošto ima problema sa grlom, tako da je beogradsku ekipu predstavljao pomoćnik Goran Lazarević. 
-Čestitam Spartaku na zasluženoj pobedi. Mi smo došli sa mnogoproblema zbog povreda i bolesti. Mislim da je ova mlada ekipa pružila  maksimum i pokušala je u ravnopravnoj igri da se suprotstavi Spartaku. Možda smo mogli više, ali su mladost, kao i iskustvo i kvalitet Spartaka doveli do ovakvog rezultata – rekao je Lazarević.

Povezana vest:  Tomane zadovoljan igrom protiv Napretka