ITALIJA

italija_logoNervozni Preziosi

Enrico Preziosi, predsednik Đenove, nije najbolje podneo meč protiv Parme, u kojem je njegova ekipa stigla samo do remija. Prema medijskim navodima, on je posle utakmice na parkingu nasrnuo na Christiana Panuccija, fudbalera Parme. Klub je tokom nedelje odlučio da se javno izvini za čelnikov postupak:

– Iskreno nam je žao zbog incidenta do kojeg je došlo, a u kojem su učestvovali naš najviši zvaničnik i gospodin Panucci. Nadamo se da će čitav slučaj posle ovog saopštenja biti arhiviran. Naročito nam je neprijatno zbog činjenice da je sjajni defanzivac ponikao u našem klubu, a uz to je i dobro poznato o kakvom je profesionalcu reč.

Povezana vest:  Kolo Ture počeo da trenira s ekipom nakon suspenzije

 

Raspoloženi Cassetti

Bili skloni javnom pokazivanju emocija ili ne, pobeda u gradskom derbiju mora da vas oraspoloži. U slučaju Rome trijumf nad Lacijom označio je i nastavak niza nešto boljih igara, pa ne treba da čudi da je Marco Cassetti, strelac jedinog pogotka u meču, prezadovoljan:

– Mnoge sam obradovao. Čestitaju mi i znani i neznani. S pojedinim ljudima se nisam čuo godinama. Sadašnji rezultati nam puno znače pred nastavak sezone. Možemo da budemo još bolji, jer kvalitet je tu. Ne smemo previše da se osvrćemo na prethodni šampionat u kojem smo podbacili. Trijumf u derbiju donosi puno na planu motivacije. Spremni smo da se izborimo za mesto u vrhu Serije A.

Povezana vest:  Nejmar na spisku igrača selektora Titea za Mundijal