srbija danska

FSS objavio cene karata za Portugal i najavio promene u vrhu

Fudbalski savez Srbije objavio je cene ulaznica za meč protiv Portugala u oktobru, a Odbor za hitna pitanja odlučio je na današnjoj sednici i da ograniči broj bivših sudija na izvršnim funkcijama.Srbija će sledeću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati 4. septembra u Novom Sadu protiv Jermenije, ali će se taj meč igrati bez prisustva publike zbog kazne UEFA posle incidenata u meču sa Albanijom.
Utakmica protiv Portugala 11. oktobra na stadionu Partizana u Beogradu biće prva sledeća koju će reprezentacija igrati pred svojim navijačima. Ulaznice koštaju 400 dinara za sever i jug, 800 i 1.000 dinara za istok, i 1.000 i 1.200 dinara za zapad.
Odbor je u analizi stanja „u kompletnoj organizaciji“ FSS-a usvojio predlog da se ograniči broj bivših sudija na izvršnim funkcijama u fudbalu. Stručna služba je tako dobila zadatak da sastavi predlog odluke koja će to regulisati. Članovi Izvršnog odbora FSS će na sledećoj sednici dobiti predloge i zatim usvojiti odluku o kriterijumima za izbor članova najviših organa FŠ u budućnosti.

Povezana vest:  Drogirani fudbaleri drugoligaša iz Perua