dusan tadic Sunderland v Southampton

Junajted teško protiv VBA, Tadić doneo pobedu Sautemptonu

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su danas na domaćem terenu ekipu Vest Bromvič Albiona sa 2:0, a Sautempton je slavio minimalnu pobedu u gostima protiv Sanderlenda golom srpskog reprezentativca Dušana Tadića iz penala.
Junajted je na Old Trafordu ponovo prikazao neubedljivu igru, dugo se mučio sa protivnikom čiji je otpor srušio u drugom poluvremenu, a nakon sedme pobede ove sezone zaostaje sa utakmicom više bod za vodećima Mančester Sitijem i Arsenalom.
Sautempton je zabeležio važnu pobedu u Sanderlendu, gde je Tadić sigurno realizovao penal u 69. minutu, Norič je istim rezultatom srušio Svonsi (1:0), a Lester je potvrdio sjajnu formu protiv Votforda (2:1) i sedmom pobedom izjednačio se po broju bodova sa vodećim timovima.
Vesthem i Everton odigrali su nerešeno u Londonu (1:1), dok je ranije danas Njukasl ostvario važan trijumf u gostima protiv novajlije Bornmuta (1:0).
Lester – Votford 2:1 (Kante 52, Vardi 65. penal – Dini 75. penal)
Mančester Junajted – VBA 2:0 (Lingard 52, Mata 90+1 penal)
Norič – Svonsi 1:0 (Hason 70)
Sanderlend – Sautempton 0:1 (Tadić 69. penal)
Vesthem – Everton 1:1 (Lancini 30 – Lukaku 43)
Bornmut – Njukasl 0:1 (Perez 27)
Stouk i Čelsi igraju od 18.30 sati, a sutra se sastaju Aston Vila – Mančester Siti, Arsenal – Totenhem i Liverpul – Kristal Palas.
Tabela: Mančester Siti, Arsenal i Lester po 25 bodova, Mančester Junajted 24, Vesthem 21, Totenhem i Sautempton po 20, Everton i Liverpul po 17, itd.

Povezana vest:  OFICIJELNI LETNJI KAMP BARSELONE PRVI PUT U BEOGRADU

PHOTO: Ian MacNicol/Getty Images Spor