Fudbalske zvezde poput Lea Mesija, Pola Pogbe i Gereta Bejla nosiće najnovije adidas kopačke iz kolekcije Mercury Pack na najvećim takmičenjima ove godine. Nove X16+ PURECHAOS, Messi 16+ PUREAGILITY i ACE 16+ PURECONTROL kopačke odlučiće na terenu ko su pobednici UEFA Lige šampiona, UEFA Euro 2016 i Kupa Amerike.

Jedinstvena želja igrača da sa ovim kopačkama budu prvi na terenu i van njega prikazana  je i u prvom videu iz serije First Never Follows u kome glavne uloge imaju Pol Pogba, Luis Suarez i Mesut Ozil. U novim kopačkama velike fudbalske zvezde će pokazati šta je to što ih čini najboljim – od neverovatne brzine, kontrole i talenta do iskazivanja moći na terenu.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Partizan - Nefči bez golova na poluvremenu

Tri jedinstvene, hromirane kopačke iz Mercury Pack kolekcije inspirisane su trofejima koje igrači širom sveta teže da osvoje kako bi u fudbalsku istoriju upisali svoje ime. X16+ PURECHAOS ima savremeni PURECUT SOCK sistem koji pokriva pertle, pruža udobnost i veći aerodinamični efekat. Zbog ovoga je X16+ PURECHAOS savršena kopačka za Gereta Bejla koji će je nositi ovog leta na UEFA Euro 2016 takmičenju.

Povezana vest:  FK Radnički: Pregovaramo sa nekolicinom trenera

ACE16+ PURECONTROL kopačke koje su predstavljene ranije tokom godine takođe su deo Mercury Pack kolekcije. Prve kopačke visokih performansi bez pertli već su ostavile trag na terenu, ali kako se igrači spremaju za najveće turnire leta, ACE16+ PURECONTROL su dobile novi, hromirani izgled. Pol Pogba, jedan od igrača o kom se najviše govori, nosiće ih dok bude težio svetskoj slavi na domaćem terenu. On će se prvi put od potpisivanja ugovora sa adidasom pojaviti na terenu nekog velikog takmičenja.

Tim povodom je izjavio:

-Svake noći sanjam pobedu, da budem najbolji i da podižem trofeje. Za mene je bitno da uvek budem prvi, nikada drugi. Hrom je boja pobednika, a to što imam kopačke koje pokazuju pobednički stav inspiriše me još više da sa svojim saigračima stignem do cilja.

Deo Mercury Pack kolekcije su i MESSI 16+ PUREAGILITY kopačke, napravljene za najboljeg igrača svih vremena, Lea Mesija koji će u njima debitovati na Kupu Amerike gde će predvoditi Argentinu.

Povezana vest:  FSS i Antić nastavljaju pregovore