Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Super lige Srbije protiv Čukaričkog mora da pronađe da način da ostvari pobedu i dodao da je preduslov za to odnos igrača na terenu.“Veliki put je ispred nas, mnogo posla je pred nama. Protiv Javora se video mali pomak na svim poljima, ali daleko je to od onoga što treba da bude. Naši nastupi moraju da budu na višem nivou, a to možemo da gradimo samo iz pobeda. Nemamo mnogo vremena da dođemo do toga. Potrebna nam je pobeda sutra, jer smo u teškoj i komplikovanoj situaciji, a sve kako bismo imali ambijent da radimo ono što bi trebalo da radimo“, rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  UEFA objavila za šta tereti saveze Srbije i Albanije

Crno-beli dočekaće sutra Čukarički u petom kolu Super lige Srbije.

-Nismo u dobrom momentu, moramo da pronađemo način da ostvarimo dobar rezultat sutra. Igračima je potrebno to, ali preduslov svakog dobrog rezultat je disciplinovana igra. Moramo sutra da damo sve od sebe na terenu da i odaigramo kvalitentu utakmicu. Čukarički je mnogo puta u poslednje dve godine pravio probleme Partizanu. Oni su ozbiljan klub. Maksimalno ih poštujemo – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Zvezda o incidentu u Novom Pazaru: Politici nema mesta na tribinama

On se je ocenio da igra ekipe s Banovog brda ne odgovara Partizanu.

-Čukarički igra jako slično Vojvodini, idu brzo i direktno ka napred. Imaju izražen kvalitet, predvođeni su sjajnim (Igorom) Matićem, fenomenalni mizvođačem prekida, ali imaju oni tu još neke igrače koji su opasnost. To je tim koji nam ne leži, ali mi moramo da pronađemo način da postavimo igru i da pobedimo – rekao je trener crno-belih.

-Partizan mora do bodova i pobeda, podizanje kvaliteta igre, i stvaranja atmosfere i hijarhije. Svaka pobeda olakšava dalji rad – dodao je on.

Povezana vest:  Ferguson hoće da dovede Kaku na pozajmicu u Junajted

Na pitanje novinara da li će Partizan u predstojećem periodu menjati igrački kadar, Nikolić je rekao da će toga doći.

-Neki igrači su blizu odlaska, a neki će ići na pozajmice. Biće i pojačanja na jednoj ili dve pozicije tamo gde procenjujemo da nam je to najpotrebnije. Svka vrsta neizvesnosti nije dobra u ovom smislu nije dobra tokom takmičenja, ali to je svakodnevnica srpskog fudbala – zaključio je Nikolić.

Utakmica petog kola Super lige Srbije između Partizana i Čukaričkog igraće se sutra od 17.00.