Zamenik kapitena Crvene zvezde Mihailo Ristić rekao je danas da su očekivanja „zvezdaške javnosti“ uvek ista, a to je pobeda u „večitom“ fudbalskom derbiju protiv Partizana.

-Očekivanja zvezdaške javnosti su uvek ista, a to je pobeda u derbiju. Druženje s navijačima je lepa uvertira u meč. Uzbudjenje je sve veće kako se utakmica približava, jer je derbi uvek pun emocija i naboja – rekao je Ristić novinarima u Beogradu.

Zvezda je u seriji pobeda i aktuelni je šampion.

Povezana vest:  Božović: Probaćemo da se revanširamo Borcu

-Ne znam da li smo rasterećeni, ali imamo samopouzdanje. Mirni smo u glavama. Znamo otprilike šta nas čeka, znamo otprilike kakva će utakmica biti tamo. Niko ne može da zna šta će da bude i kako će da se završi, a mi ćemo da igramo maksimalno i da idemo na pobedu – rekao je Ristić.

Povezana vest:  Mediji: Venger još dve godine u Arsenalu

On je kazao da to što je Zvezda prva i ima devet bodova više od petoplasiranog Partizana neće uticati na tok meča.

-Taj faktor pozicije na tabeli će se zanemariti na ovoj utakmici. Mislim da su oni u blagoj prednosti jer igraju na svom stadionu. To utiće na ekipu, jer je mnogo drugačije nego kad se igra u gostima. Sad, ne znam kako će to uticati na njih – rekao je Ristić.

Povezana vest:  Mesi: Pitali su me da igram za Španiju, ali sam odbio

Mladi igrač nije umeo da odgovori na pitanje kako će promena trenera uticati na ekipu.

-Ne znam, ne pratim ih preterano, ali poznajem ekipu. Dobri su, kvalitetni, imaju dobre igrače na svakoj poziciji – rekao je Ristić.