pobednik-radovan-avram-1Nakon mesec dana trajanja programa i preko 800 prijavljenih takmičara, sinoć smo u fudbalskom centru Teleoptik dobili novog pobednika drugog NIKE MOST WANTED takmičenja u Srbiji. Radovan Avram se napornim radom, zalaganjem i svojim fudbalskim umećem u velikoj konkurenciji u proteklih mesec dana pokazao kao najbolji mladi fudbaler osvojivši titulu pobednika.

Osvajanjem titule drugog srpskog NIKE MOST WANTED takmičenja, Radovan Avram je dobio poziv na učestvovanje u globalnoj Nike akademiji  gde će se u konkurenciji od 100 mladih fudbalera iz celog sveta boriti za ulazak u prvih 16 koji će imati priliku da kao tim putuju po svetu, treniraju i svoje igračke sposobnosti predstavljaju najvećim svetskim fudbalskim skautima.

Povezana vest:  Nant godinu bez transfera

Da je konkurencija u Srbiji bila velika potvrdio nam je i trener Ilija Stolica kojem izbor pobednika nije bio nimalo lak zadatak.

„Nažalost, samo jedan može da ode u Birmingem na finale, ali on mora da zna da nosi odgovornost jer ima 22 drugara koji su svi zaslužili da budu tamo. Hvala svim momcima na divnom druženju, na divnom sportskom ponašanju i želim im svima mnogo sreće u njihovim karijerama“ – izjavio je trener Ilija Stolica prilikom proglašenja pobednika.

Povezana vest:  Atalanta u sudijskoj nadoknadi vremena do remija s Empolijem

Pobednik konkursa i nova fudbalska zvezda, Radovan Avram, nije mogao da sakrije oduševljenje.

„Velika mi je čast da sam bio deo ovog sjajnog globalnog projekta i zaista sam ponosan što ću kao pobednik predstavljati našu zemlju u Velikoj Britaniji. Konkurencija je bila velika i od nas 22 zaista  je svako mogao da bude pobednik. Bilo nam je prelepo sve vreme koje smo proveli zajedno u ovoj pravoj sportskoj i takmičarskoj atmosferi. – izjavio je nakon primitka nagrade Radovan Avram. 

NIKE MOST WANTED konkurs je svog prvog pobednika iz Srbije, Petra Golubovića, odveo čak do potpisivanja profesionalnog ugovora sa Romom, dok je na globalnom nivou najveća zvezda koja je potekla iz ovog konkursa jedan od najboljih fudbalera današnjice, brazilac Nejmar. Vreme će pokazati kakva budućnost stoji pred Radovanom Avramom. Želimo mu mnogo sreće!

Povezana vest:  Čukarički izgubio Kup, eliminisan u Ivanjici posle penala u osmini finala