slavoljub_djordjevic_fk_cz_treningĐorđević: Kapitenska traka dodatni motiv

 

Slavoljub Đorđević poznat je kao izuzetno borben, požrtvovan i predan igrač. Te njegove karakteristike on namerava da dodatno pojača u narednoj sezoni, jer kako kaže na to ga obavezuje kapitenska traka.

– Uvek sam se maksimalno davao, uvek sam se trudio da budem primeren igrač onim fudbalerima koji nisu prošli Zvezdinu školu. Poneti kapitensku traku- to je najveća čast u mom životu . Biti kapiten ovakvog kluba je velika obaveza, veliki pritisak da se dam još više na terenu, da budem tu za celu ekipu. Traka će mi siguruno davati još veći motiv – kaže Đorđević.

Povezana vest:  Partizan potvrdio: Tomić potpisao za Genčlerbirligi

On je zadovoljan kako napreduje ovaj proces sticanja forme za narednu sezonu.

– Završili smo ovaj prvi najteži deo priprema u kojem smo dosta radili na sticanju fizičke snage. Sada nas očekuje završni deo rada i uigravnje ekipe, a to je deo priprema koji mi igrači znatno više volimo. Očekuje nas dakle i priprema za prvu evropsku utakmicu. Sve ono što sa šefom teoretski dogovaramo, moramo i da ispoštujemo na terenu – napominje Đorđević.

Zvezdin kapiten je uveren da će ekipa u novoj sezoni biti jača nego protekle.

Povezana vest:  Zvezda: Manja korekcija cena paketa ulaznica za LE

– Ubeđen sam da ćemo biti jači, bez obzira na to što su nam otišla dva veoma bitna igrača, dva lidera Lekić i Lazetić. Uveren sam da Koroman može da pruži igru koju je prikazao Lazetić prošle godine i da će nam doneti prevagu u borbi za titulu. Što se tiče Binića i Vešovića, mladi Vešović je pokazao u prvom delu priprema zašto ga smatraju za najtalentovanijeg igrača Crne Gore. Pred njim je svetla budućnost, ali svakako da mora on još dosta da radi. Binić je mlad igrač, proveren prvoligaški fudbaler sa zavidnim iskustvom. Stiže i Tošić… Verujem da će nam svi značiti u predstojećim izazovima – ističe Đorđević i dodaje:

Povezana vest:  Zaneti: Ljuti smo, a verujem da su i naši navijači

– Svaka godina u Zvezdi je ista. Isti cilj, dupla kruna i ostati što duže u Evropi. Tako je i ove sezone. U principu smo zadržali kostur tima, moramo da pokušamo da uradimo više nego protekle sezone. Prošle godine smo pravili ekipu, sve je bilo novo, sada se već menja situacija. Spremamo se, radimo i optimsta sma. Nadam se da će nas poslužiti i sreća i da ćemo za početak ući u Ligu Evrope.