Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri bili previše nervozni u prvom poluvremenu, ali da su potom zasluženo došli do pobede, iz penala koji je „čist kao suza“.

„Imali smo mnogo problema u prvom delu, u kom smo bili previše nervozni. U drugom je sve bilo drugačije, dali smo gol na vreme, posle toga smo napadali sa svih strana i mislim da smo došli do pobede iz penala čistog kao suza. Bilo je mnogo neozbiljnosti u završnici, kad smo mogli da damo još neki gol“, rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Jordanski princ kandiduje se za prvog čoveka Fifa

Partizan je na svom stadionu posle preokreta pobedio Radnik sa 2:1, u prvoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Radnik je vodio na poluvremenu, a crno-beli su prokrenuli. Pobednički pogodak postigao je Uroš Đurđević iz penala, pre i posle koga su isključeni igrači Radnika Frensis Kjeremeh i Aleksandar Gojković.

Nikolić je rekao da je bilo mnogo teško, a da je utakmica počela neplanirano, protiv „veoma dobro organizovane i borbene“ ekipe.

Povezana vest:  Zenga: Srećan sam što u LE startujemo protiv srpskog kluba

On je čestitao svojim fudbalerima na pobedi i nastavku niza od 26 utakmica bez poraza.

Trener Partizana je čestitao i protivniku.

„Protivnik je bio veoma borben, u svaki start i duel je išao maksimalno, na granici kartona, što je potpuno legitimno, a mi na to nismo odgovorili kako treba u prvom poluvremenu“, kazao je Nikolić.

Partizan će u sledećoj utakmici gostovati Novom Pazaru, u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva.

Povezana vest:  Podolski ne želi u Milan

„Imamo nešto više vremena da se spremimo za utakmicu u Pazaru, gde Partizan još nije pobedio u prvenstvu od kad se Pazar vratio u ligu. Čeka nas još jedno teško iskušenje u tom poslednjem kolu pred plej-of“, rekao je Nikolić.