Iako je doživela i drugi poraz od Grčke u Ksilokastru, reprezentacija Srbije u bič-sokeru pružila je još jednu igru za pohvalu. Po veoma teškom terenu za igru, zbog jake kiše, domaća selekcija slavila je sa 5:3 (3:1, 0:0, 2:2).

Kao i dan ranije, igru Orlova krasila je velika borbenost i želja da se dokaže kvalitet protiv jake reprezentacije iz A divizije. Za razliku od prvog meča, Grci su u uvodnoj trećini napravili ključnu razliku, dok je u nastavku viđena potpuno izjednačena igra.

Povezana vest:  Vojvodina pobedila Inđiju u prijateljskom meču

Golove za Srbiju postigli su Mladen Jovančić, Vojislav Trajković i kapiten Nikola Čubrilović, koji je imao šansu da se dva puta upiše u listu strelaca, ali je bio neprecizan pri izvođenju penala.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak se vraća u Beograd, gde će nastaviti pripreme za turnir Evropske lige, koji će se od 23. do 25. juna održati na Adi Ciganliji.

Povezana vest:  Zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone

Narednog vikenda Orlovi će ponovo odmeriti snage sa Grčkom, ali ovog puta u Beogradu. Kao i u Ksilokastru, selekcije će odigrati dva duela, jedan u subotu i jedan u nedelju. Biće to još jedna prilika da se, kroz kontrolne mečeve, fudbaleri Srbije što bolje pripreme za utakmice protiv Norveške, Češke i Estonije.

PHOTO: http://beachsoccer.rs