Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je da je večerašnja utakmica protiv Velsa bila teška i da su igrači na početku malo podlegli pritisku punog stadiona u Beogradu.

„Ova generacija definitnivno nije igrala pred ovakvim vetrom u leđa, i to nas je možda malo najpre gurnulo a zatim spotaklo, a ono što je uticalo na tok utakmice je penal, koji je dosta promenio. U drugom poluvremenu smo definitivno kontrolisali utakmicu i postigli gol“, rekao je Ivanović novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, GRUPA C, Fudbalski savez SAD osnovan 1913.

Fudbaleri Srbije odigrali su večeras na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu nerešeno 1:1 protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvestvo. Srbija je ostala prva na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, dok Vels i Austrija imaju po osam.

„U ovoj kvalifikacionoj grupi postoje četiri ekipe, a nijedna se nije otpisala sama. Biće uzbudljivo do kraja. Ostaje žal što nismo pobedili, biće još prilika“, dodao je kapiten.

Povezana vest:  Lalatović: Ne smemo da potcenimo Slobodu

Komentarišući debi Aleksandra Prijovića, Ivanović je rekao da misl da je Srbija dobila jako ozbiljnog igrača.

„Mislim da je ušao fenomenalno u utakmicu, da je on nešto što može da čini prevagu u budućnosti. Sa njim dobijamo na težni i snazi. On i Aleksandar Mitrović su danas pokazali da mogu da budu sjajan tandem“, naveo je on.

Povezana vest:  PSŽ dogovorio transfer Snajdera