Sergio_Aguero_atletikoSerđio Aguero: Najbolji smo tim u Evropi

 

Antonio Rejes i Serđio Aguero bilu su strelci u pobedi, od 2:0, Atletiko Madrida protiv Intera u utakmici UEFA-inog Superkupa igranoj u petak u Monte Karlu. Tako je pobednik Evropske lige nadjačao osvajača Lige šampiona i u vitrine stavio još jedan dokaz uspešnosti.

-Postigao sam otvarajući gol na utakmici i otvorio put do sreće, ali nije važno ko ga je postigao već to da smo pobedili. Imamo ekipu koja može do titule i to smo ponovno dokazali. Pre početka utakmice smo znali da je Inter jak, međutim, jaki smo i mi i ono što je najvažnije, toga smo svesni – kazao je Rejes.

Povezana vest:  Uhapšen igrač iz škotske lige zbog korupcije

-Sjajno sam se osećao, bio sam željan igre i pomaganja ekipi. Sada sa pravom mogu reći da je Atletiko najbolja evropska ekipa – dodao je Aguero i potom analizirao 90 minuta protiv Intera:

-U meč smo ušli ozbiljno. Inter je bio favorit ovog duela i zato smo posebno srećni što smo stigli do pobede. Kada god igram pokušavam svoje dužnosti da odradim najbolje što mogu. Bilo je važno postići gol, to nam je i pošlo za rukom, pa u potpunosti zasluženo odlazimo kući kao pobednici.

Povezana vest:  Berluskoni želi Spaletija za trenera Milana