vladimir_stojkovic_i_kizitoStanojević zadovoljan i rezultatom i debitantima

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je zadovoljan večerašnjom igrom njegove ekipe u pobedi nad Hajdukom od 2:0, kao i partijom debitanata u crno-belom dresu Vladimira Stojkovića i Mohameda Kamare.

-Žao mi je što nismo pobedili sa ubedljivijom razlikom, jer smo stvorili dosta šansi, ali ne treba da zaboravimo da smo u ekipi imali nekoliko novih igrača. Kako je vreme odmicalo sve smo bolje igrali, u drugom poluvremenu stvari su došle na svoje mesto – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle meča.

Povezana vest:  Dejvid Bekam gost uživo u adidas "Dugout" live stream emisiji na FIFA Svetskom prvenstvu 2014

Pohvale trenera Partizana zaslužila su i pojačanja iz letnjeg prelaznog roka Mohamed Kamara i Vladimir Stojković, bivši golman Zvezde čiji je dolazak u Humsku ulicu izazvao velike polemike u fudbalskoj javnosti.

.Videlo se da Stojkovićevo prisustvo daje sigurnost odbrani. Ipak je on prvi golman naše reprezentacije. Kamara je počeo bojažljivo, ali je u drugom poluvremenu više pokazao. Biće pojačanje za nas, ali tek od decembra očekujem da bude onaj pravi – istakao je Stanojević.

Povezana vest:  Rednap: Izbor Mojesa pravi potez

Samog Stojkovića obradovali su aplauzi većeg dela publike na stadionu Partizana.

-Zaista mi je drago zbog podrške navijača. Bilo mi je teško zbog tenzije koja se stvorila u poslednje vreme. Trudiću se da im se odužim dobrim odbranama. Najvažnije je da smo pobedili i osvojili bodove – naveo je Stojković.

Trener Hajduka Zdenko Glumac izrazio je nadu da će njegova ekipa uskoro početi da igra bolje nego u dosadašnja tri kola prvenstva u kojima je doživela tri poraza.

Povezana vest:  Vazura: Partizan u januaru pravi tim za evropske kvalifikacije

-Došli smo ovde sa nadom da pružimo nešto bolju igru nego do sada i to nam je uspevalo do 30. minuta kada je Kleo fantastičnim potezom zatresao našu mrežu. U drugom poluvremenu smo igrali malo bolje, ali je Partizan iskoristio još jednu šansu – kratak je bio Glumac.

PHOTO: ataimages.rs