publika_12. KOLO LIGE ŠAMPIONA

Partizan dočekuje moćni Arsenal, raspored mečeva po grupama

 

U naredna dva dana, utorak i sreda, na programu su mečevi drugog kola, po grupama, Lige šampiona. U najkvalitetnijem klupskom takmičenju na planeti ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu imaće priliku da gledaju majstore travnatih terenea širom Starog kontinenta. Od severa do juga Evrope od istoka do zapada.

Najvažnije je da danas u srpsku prestonicu stiže možni Arsenal šredvođen menadžerom Arsenom Vengerom. Iako oslabljeni za nekolicinu igrača engleski tim je i dalje jak ali crno beli iz Humske 1 neće ustuknuti ni pedlja na svom terenu. Aleksandar Stanojević je, čini se, snimio tim koji dolazi u Beograd i sprema se za duel ove dve ekipe a karte su, od davno rasprodate za ovaj duel, kao i za ostale mečeve Partizanau LŠ koje igra na svom terenu.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati i tabela posle današnjih utakmica 3. kola Primere

U Grupi H, pored Partizana i Arsenala ekipa Brage pokušaće da se „čupa“ u duelu sa Šahtjorom iz Donjecka. Naime, Braga je doživela težak poraz od 6:0 protiv Arsenala dok je Šahtjor pobedio 1:0 Partizan u Donjecku.

U grupi E Roma dočekuje Kluž a Bazel se sastaje sa Bajernom. U Grupi F ekipa sa Ostrva Čelzi dočekuje francuski Marsej dok u Grupi G Okser igra sa Real Madridom. Milan će gostovati kod holandskog kluba Ajaksa i to oslabljen za Masima Ambrozinija i Brazilca Aleksandra Pata. Što se povređenih fudbalera tiče, u Grupi D, gde se u sredu sastaju Rubin i Barselona, izgleda da na teren neće istrčati ni Lajonel Mesi zbog problema sa ligamentima sa prednje i zadnje strane. Na San Siru igrači Intera dočekuju bremenski Verder a za tu utakmicu je pod znakom pitanja Dijego Milito.

Povezana vest:  Odbijena Juventusova molba za vraćanje titule

Svi mečevi su na programu od 20.45 po lokalnom vremenu, ako nije drugačije naznačeno

Utorak, 28. septembar

Grupa E

Bazel – Bajern

Roma – Kluž

Grupa F

Spartak Moskva – Žilina (18.30)

Čelzi – Marsej

Grupa G

Okser – Real Madrid

Ajaks – Milan

Grupa H

Partizan – Arsenal

Braga – Šahtjor

TABELA: Arsenal (6:0) 3, Šahtjor (1:0) 3, Partizan (0:1) 0, Braga (0:6) 0

Sreda, 29. septembar

Povezana vest:  Drogba odlazi iz Čelsija na kraju sezone

Grupa A

Totenhem – Tvente

Inter – Bremen

Grupa B

Hapoel Tel Aviv – Lion

Šalke – Benfika

Grupa C

Valensija – Mančester Junajted

Rendžers – Burzaspor

Grupa D

Rubin – Barselona (18.30)

Panatenaikos – Kopenhagen