Ivan Adžić: Stevan Reljić i definitivno poslednje pojačanje

 

ivan_adzic_fk_czSportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Ivan Adžić izjavio je da je dolaskom Stevana Reljića iz Rudara iz Pljevalja januarski prelazni rok definitivno završen za beogradsku ekipu.

-Prelazni rok je i definitivno završen, sada mirno čekamo start priprema i nasatavak sezone. Reljić će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka i kao i svi igrači koji su ove zime stigli imaće šansu da dokažu da zaslužuju Zvezdin dres – kazao je Adžić.

Povezana vest:  Remi Zvezde i Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Reljić će potpisati ugovor na tri i po godine, a u petak će zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Zvezde.

-Jedva čekam da obučem dres i da počnem pripreme. Doživeo sam veliku satisfakciju. Kad me je Adžić prvi put pozvao zaista nisam mogao da verujem da će snovi postati stvarnost. Sada moram da pokažem da nisam došao na Marakanu da bih popunjavao broj – naveo je Reljić.

Povezana vest:  Lalatović: Više nemamo pravo na grešku, daleko je derbi

Fudbaleri Crvene zvezde će pripreme za prolećni deo sezone, u kome će pokušati da zadrže prvo mesto na tabeli srpske Jelen Super lige, početi u subotu u Beogradu.

Šestorica novih igrača iz zimskog prelaznog roka, prema rečima Adžića, pojačaće konkurenciju na svakoj poziciji.

-Cilj je napraviti konkurenciju od minimum dva igrača na svakoj poziciji. Time se dobija kvalitet i mogućnost da se izdrži ritam sreda – subota, koji nas sve očekuje na proleće zbog priprema reprezentacije za Mondijal – kazao je Adžić i najavio i odlaske pojedinih igrača.

Povezana vest:  Van Gal produžuje ugovor s Bajernom

-Igracki kadar će biti na optimalnom broju, po zahtevima šefa struke… Nosioci igre ostaju, tu se javljaju imena jednog ili dva igrača koje traže evropski klubovi. Onima sa manjom minutažom ćemo pomoći da više igraju kao pozajmljeni igrači ili da odu dalje, da budu prodati ali po povoljnim uslovima – naglasio je Adžić.