NAVIJACI_DJENOVALa Gazeta delo Sport

Srpski navijači najavili nerede i na revanš utakmici

 

Da novo sučeljavanje italijanske i srpske reprezentacije neće proći u miru obećao je srpski navijački dvojac u razgovoru za La Gazeta delo Sport. Podsećanja radi utakmica za kvalifikacije za EURO 2012 između Italije i Srbije prekinuta je u šestoj minuti jer su srpski huligani sa tribina bacali petarde i baklje na teren. Zbog toga je sudija Kreg Tomson procenio da je nastavak utakmice prerizičan za zdravlje igrača i saradnika na terenu.

Povezana vest:  Stojković preuzeo kineski Gvangžu R&F

-Mi smo srećni što je susret prekinut. Nerede treba očekivati i vaša reprezentacija i navijači koji sa njom dođu u Beograd. Uostalom, nakon ovoga što se dogodilo, što drugo i očekujete?

-Znali smo kako će se u utorak sve završiti. Cilj je bio naš fudbalski savez. Ljutiti smo na Karadžića jer je dao otkaz selektoru Antiću, našem idolu – kazao je dvojac.

Povezana vest:  Mesut Ozil najbolji fudbaler Nemačke u 2015.

Oglasio se i stanoviti Ivan Bogdanov, huligan koji se posebno istaknuo divljanjem i pravljenjem nereda na stadionu Luiđi Feraris u Đenovi, a kojeg je identificirala policija po tetovažama.

-Imam vojničku prošlost u Srbiji koju volim. Protiv Italije nemam ništa, zamerke se odnose na srpsku reprezentaciju – rekao je.