aleksandar_krstic_kzn_2010JELEN SUPERLIGA SRBIJE

Igrači Zvezde žele da prekinu niz nepobedivosti Slobode

 

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju će u Lučanima igrati sa Slobodom Sevojno i pokušati da prekinu seriju Užičana od sedam prvenstevnih utakmica bez poraza.

-Sloboda je odlična ekipa, nisu poraženi na sedam utakmica, dva puta su pobedili, primili samo tri gola, nijedan u Lučanima – rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić na današnjoj konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih u Beograd.

-Odbranu igraju možda i najbolje u ligi. Čak i bolje od Javora koji je poznat po tom defanzivnom stilu. Sloboda ima i brz kontranapad, pa može da ugrozi gol rivala. Biće nam teško, ali verujemo u pobedu – dodao je trener lidera Super lige pred susret osmog kola.

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde u grupi sa PSŽ-om, Napolijem i Liverpulom

Svi igrači Zvezde biće spremni za duel sa Slobodom.

Neizvestan je samo Darko Lazović, koji je dobio udarac u koleno. Lazović je ove sezone retko dobijao priliku da pokaže šta zna, ali se očekuje da će u Lučanima igrati.

-Sloboda je odličan tim sa proverenim i iskusnim igračima. Nisu primili gol kući, nisu izgubili nijedan meč, ali nadam se da ćemo im mi u nedelju pomrsiti račune – naveo je Lazović.

Povezana vest:  Hari Redknap: Idemo po titulu!

Crveno-beli će u duelu sa Slobodom pokušati da sedmom pobedom u prvenstvu zadrže čelnu poziciju na tabeli srpskog prvenstva I naprave lepu uvertiru pred večiti derbi sa Partizanom, braniocem titule.

Večiti derbi je zakazan za 23. oktobar, ali postoji mogućnost da bude i odložen zbog problema sa vandalskim ponašanjem srpskih huligana, koji su u utorak izazvali prekid duela Italije i Srbije u Đenovi, a učestvovali su i u neredima na nedeljnoj Paradi ponosa.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Totenhem, Inter i Lion igraju za plasman u drugu fazu

-Na te stvari ne možemo da utičemo i trudimo se da nas one ne dodiruju. Atmosfera u ekipi je uvek sjajna. Ne želim da sada poremetim tim razmišljanjem o nekim narednim mečevima. Koncetrisani smo samo na Slobodu – istakao je Kristić.