dragan_djuric_predsednik_fk_partizan139. DERBI

Đurić: Partizan je za derbi bez publike

 

Stav Partizana o predstojećem derbiju nije promenjen, što znači da crno-beli i dalje insistiraju na pismenim bezbednosnim garancijama, a ako ih ne bude, tražiće da se igra bez prisustva publike, rekao je predsednik kluba Dragan Đurić.

-Mi nismo za odlaganje derbija, ali smatramo da bi, posle svega što se desilo u Đenovi, bilo najbolje da se igra bez publike. Ljudski životu su, ipak, važniji od bilo koje utakmice i mislim da u ovom okolnostima nije realno da se igra pred punim tribinama – rekao je Đurić, uoči utakmice koju Partizan večeras igra u Bragi u Ligi šampiona.

Povezana vest:  Terzić podneo neopozivu ostavku

Partizan je pre četiri dana saopštio da će pristati da iga derbi samo ukoliko dobije pismene garancije od MUP-a, Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde, kao organizatora, da će njegovom igračima i članovima stručnog štaba biti garantovana bezbednost.

-U tom smislu ništa se nije promenilo posle jučerašnjeg sastanka, kome mi nismo prisustvovali. Sve će biti poznato u sredu, a konačnu reč treba da daju državni organi – rekao je Đurić.

Povezana vest:  Dijego Milito: Dajem sve od sebe za trofej na klupskom SP-u