Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Goran Đorović rekao je posle večerašnje pobede protiv Makedonije da je njegova ekipa uradila ono što se očekivalo od nje.

„Znali smo i pre utakmice da će utakmica biti teška, jer su sve ekipe motivisane kada igraju protiv Srbije, pogotovo s prostora bivše Jugoslavije. Igrači su odradili posao kako je trebalo, ono što se očekivalo od nje. Čestitam ekipi na igri i pobedi“, rekao je Đorović posle utakmice za televiziju Arena sport.

Povezana vest:  Lalatović: Sa Slovacima i Švedjanima upoznavanje i povećanje kvaliteta igre

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Novom Sadu Makedoniju sa 2:1 u sedmom kolu Grupe sedam kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i tako zadržala maksimalan učinak.

„Imali smo dosta šansi da sa 2:0 odemo na odmor… Nismo iskoristili šanse, a u drugo poluvreme smo ušli malo opuštenije. Na kraju moramo biti zadovoljni s tri boda, pogotovo kada se uzme u obzir veliki broj problema s kojima smo se suočili pre utakmice. Mnogi igrači su falili, neki su igrali mnogo ove sezone, a nekima su falili minuti“, rekao je Djorović.

Povezana vest:  Inter čeka bolju ponudu Anžija za Eto'oa

Napadač Luka Jović nije bio u protokolu za današnju utakmicu zbog povrede, a Đorović je rekao da je „morao pre meča da se podvrgne hirurškom zahvatu“.

„Jović mnogo znači za ovu ekipu i učinićemo sve da ga osposobimo za Rusiju. Ako na žalost to ne bude slučaj, moraćemo da pronadjemo rešenje. Sada je bitno da pustimo da se strasti slegnu i da igrači uživaju u ovoj pobedi“, rekao je on.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Pobede Vojvodine i Inđije

Selektor Makedonije Dobrinko Ilievski ocenio je da je njegova ekipa s „prevelikim poštovanjem ušla u meč protiv Srbije“.

„U drugom delu smo se trgli, igrali smo kako smo priželjkivali. Malo je falilo da dodjemo do pozitivnog rezultata“, rekao je Ilievski.