vejn_runi_sa_loptomRuni se izvinio navijačima Mančester Junajteda

 

Pre no što je potpisao produženje ugovora za Mančester Junajted, napadač Vejn Runi dugo je na „vatri“ držao navijače kluba koji su mu sporost poprilično zamerili.

Posebno je ljutila fanove“crvenih vragova“ mogućnost da se engleski fudbalski reprezentativac pomami za silnim milionima gradskog rivala Sitija, koji se najglasnije spominjao u kombinacijama pri mogućem transferu. Poigravanje s njihovim emocijama, kako su to navijači kluba s Old Trafforda shvatali, pre potpisivanje saradnje na dodatnih pet godina ostala je „otvorena rana“ koju je Runi, napokon, odlučio da sanira izjavom koja je trebala biti uobličena u izvinjenje:

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2012, Vidić trenirao, putuje sa ekipom u Sloveniju

-Osećam potrebu da se izvinim svima koji tvrde da to nisam uradio. Ako je tako, onda se izvinjavam. Ali, mislim da sam dovoljno po tom pitanju napravio produženjem ugovora na više godina. Uspehe želim ovde. Što se tiče Mančester Sitija, za koga su svi tvrdili da ću im pristupiti, verujte mi na reč – da sam otišao iz Junajteda, otišao bih u inostranstvo. Oduševljen sam ostankom – rekao je Runi.

Povezana vest:  Bekam ne ide u Australiju