Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da bude obazriva protiv Zemuna jer je u pitanju dobar tim čiji igra nije bodovno ispraćena.

„Dolazi nam ekipa Zemuna, ekipa koja od početka ovog dela prvenstva nije bodovno ispraćena igrom koju ima. Treba obratiti paznju, biti jako obazriv. Ekipa je dobra, a njihova snaga je i trener Dejan Ðurđević“, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“.

Utakmica protiv Zemuna mogla bi da bude istorijska, 52. uzastopna bez poraza, čime bi bio oboren rekord.

Povezana vest:  Ikardi ostaje u Interu, klauzula 100 miliona

„Nisam neko ko o tome priča unapred. O tome cemo pričati, ako se to desi“, naveo je trener crveno-belih.

On se osvrnuo i na zdravstveno stanje prvog golmana Milana Borjana, kao i na nastup njegove zamene Zorana Popovića, koji je u Lučanima odbranio penal.

„Smatram da imamo dva pođednako dobra golmana, koji se svrstavaju u najbolje kod nas. Videcemo sutra, Borjan je mnogo bolje. Imamo zdravu atmosferu i drago mi je zbog Popovića i svih igraca. Kao trener sam srećan što imam dva golmana“, objasnio je Milojević.

Povezana vest:  Jagodina lako pobedila Čukarički, remi u Kruševcu

Milojević je govorio i o ekipi Radničkog iz Niša, koja je konkurent za titulu

„To je fenomenalna ekipa. Pokazali su konitinuitet, videli ste poslednju utakmicu. Imaju dobru ekipu, izbalnasiranu, dobro vođenu. Vidi se da imaju puno strasti, da žive za Radnički. To je dobro za srpski fudbal, za grad Niš“, naveo je Milojević i dodao da ni Partizan ne treba otpisivati.

Povezana vest:  Povratak Fabregasa i Volkota ohrabrenje za topdžija

„Partizan je i dalje u trci, dele se bodovi. Tu je i Čukaricki. Ulazimo u zavrsnu fazu, ima dosta utakmica u plej-ofu. Biće jako interesantna zavesnica prvenstva“, zaključio je Milojević.

Utakmica 26. kola Superlige između Crvene zvezde i Zemuna igra se na stadionu „Rajko Mitić“ od 18 sati, a Milojević se priključio pozivu kluba i pozvao sve navijace da na dođu u što vecem broju kako bi proslavili 74. rođendan.

Sav prihod od ulaznica (cena za svaku tribinu 100 dinara) ići će u humanitarne svrhe.