sastanakJELEN SUPERLIGA

Klubovi međusobno duguju 300.000 evra

 

Fudbalski klubovi Super lige imaju međusobna potraživanja od oko 300.000 evra, saopšteno je danas nakon sednice Izvršnog odbora Zajednice fudbalskih klubova Super lige.

Prema rečima generalnog sekretara Zajednice Miodraga Jankovića, najveći dužnici su Crvena zvezda i Vojvodina, a do početka prolećnog dela prvenstva, koje je planirano krajem februara, sva dugovanja moraće da budu izmirena.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Francuzi konačno gledaju reprezentaciju

-Teška finansijska situacija je pritisla sve klubove. Zaključak je, ipak, da svi klubovi do početka prolećene sezone moraju da izmire dugovanja, ili da uz obostranu saglasnost reprogramiraju dugove prema igračima, trenerima ili klubovima – rekao je Janković.

Stav Izvršnog odbora Zajednice Super lige je da je jesenji deo domaćeg prvenstva protekao regularno, jer ni na jednoj od 120 utakmica nije bilo primedbi na regularnost takmičenja.

Povezana vest:  Ibrahimović: Završiću karijeru u Pari Sen Žermenu

-Jedino što zabrinjava je manji odziv gledalaca nego prošle godine. Na je uticala loša infrastruktura stadiona, ali i vremenske prilike koje nisu išle na ruku navijačima u finišu sezone – rekao je Janković.