Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je danas da  taj klub poštuje sve odluke Fudbalskog saveza Srbije, iako je bio za drugi predlog o nastavku Super lige.

„Poštujemo odluku Fudbalskog Saveza Srbije. Najvažnije je da će se šampionat završiti. Mi smo kao klub bili spremni na svaku odluku, ne odstupamo od zacrtanih ciljeva koje smo postavili na početku sezone, a to su titula i trofej Kupa Srbije. Radujemo se što ćemo na terenu imati priliku da se borimo za ostvarenje oba cilja“, naveo je Mijailović u izjavi objavljenoj na sajtu kluba.

Povezana vest:  Preminuo Gari Spid, selektor Velsa

FSS je prethodno odlučio da se domaće prvenstvo nastavi 30. maja i da se igraju preostala četiri kola regularnog dela sezone, bez plej-ofa i plej-auta.

Zvezda je, uz Partizan, Čukarički, Radnički i Spartak bila za to da se igraju plej-of i plej-aut, dok je ostalih 11 klubova za varijantu samo od preostala četiri kola regularnog dela.

Povezana vest:  Alegri: Ne prelazim u Čelsi, želim da stanu te priče

Crvena zvezda je lider Super lige sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan i do titule je teoretski dele dva boda iz preostale četiri utakmice.

Takodje, igraće i u Kupu Srbije, gde će moći da se bori i za drugi trofej.