harry redknappRednap: Bekam neće igrati za Totenhem

 

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je danas da Dejvid Bekam gotovo sigurno neće doći na pozajmicu u taj premijerligaški klub zbog problema sa osiguranjem.

Rednap je rekao da se nadao da će tokom vikenda biti postignut dogovor sa Los Anđeles Galaksijem oko pozajmice, ali da je osiguranje za 35-godišnjeg fudbalera problem.

-Mislim da se to (dolazak Bekama) neće dogoditi. Razgovarao sam sa predsednikom kluba i mislim da su se pojavili veliki problemi sa osiguranjem – rekao je Rednap za Skaj Sports.

Povezana vest:  Nasri: Ostajem u Sitiju

Bekam je prethodne dve godine, tokom pauze u MLS ligi, bio na pozajmici u Milanu, a prošle godine je povredio ahilovu tetivu igrajući za italijanski klub, zbog čega je propustio Svetsko prvenstvo.

Uprava Galaksija strahuje da bi tako nešto moglo da se ponovi, zbog čega je odredila osiguranje za svog fudbalera.

Rednap je rekao da će Bekam tokom nedelje doći u Englesku i da će mesec dana na Vajt Hart Lejnu trenirati sa ekipom.

Povezana vest:  Matić: Za mene je "popi" podsećanje na bombardovanje Srbije

-Dejvid je dobrodošao u klub i treniraće sa ekipom mesec dana. I on želi da bude sa nama, mislim da će dobro uticati na igrače, iako neće igrati utakmice – rekao je on.

Trener Totenhema priznao je da je razočaran takvim raspletom, pošto se prethodnih dana činilo da će bivši kapiten Engleske preći na dvomesečnu pozajmicu.

Povezana vest:  "Šestica" fudbalera Partizana u Inđiji

-Razočaran sam, bilo bi lepo da igra za naš tim. Ali, to ne može da se ostvari i moramo to da prihvatimo – dodao je on.

Totenhem danas igra na svom terenu sa Čarltonom, utakmicu trećeg kola FA kupa, a mediji spekulišu da bi Bekam mogao da prisustvuje meču.

-Ne verujem da će doći. Siguran sam 99 odsto da Bekam danas ne dolazi – rekao je Rednap.