kaka_real_nadridKaka: Bio je ovo poseban gol za mene

 

-Vratiti se na Santijago Bernabeu i postići gol bilo je za mene zaista posebno. Prošlo je puno vremena otkako sam poslednji put postigao, pa mi je to bilo jako važno – kazao je Brazilac Kaka posle pobede od 4:2 njegovog Reala nad Viljarealom u 18. kolu Primere.

Najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA iz 2007. godine postigao je za konačnih 4:2, a bio mu je to prvi gol za Real od aprila prošle godine i prvi nakon oporavka od teške povrede levog kolena zbog koje je bio van terena pola godine.

Povezana vest:  Juventus i Atalanta pobedama završili sezonu u Seriji A

Kaka je postigao gol u 82. minuti, 12. minuta pošto ga je Žoze Murinjo uveo u igru, a taj je trenutak publika na Santiago Bernabeu burno pozdravila.

-Osetio sam iskonsku emociju publike, teško mi je to opisati. Želeo bih da zahvalim navijačima na toplom dočeku nakon svih problema koje sam imao. Naporan rad mi se isplatio – dodao je Brazilac, kojem je ovo bila prva utakmica pred domaćom publikom po povratku nakon povrede.

Povezana vest:  Prosinečki: Derbi ne može da bude revijalna utakmica

-Viljareal je došao da igra fudbal i oni su vrlo talentovana ekipa. Ali mi smo insistirali na našoj igri i znali smo koliko nam ne važna pobeda. Murinjo se ponovo pokazao kao najbolji trener na svetu. Napravio je bitne promene i motivisao nas da se popravimo u drugom delu.

Sipao je Kaka hvalospeve na račun svog saigrača Kristijana Ronalda.

Povezana vest:  Martino: Siti lako daje golove, presudiće trenutna forma

-Kristijano Ronaldo je neverovatan igrač. Odlučio je puno utakmica i nastaviće to da čini za Real Madrid. On je sjajan igrač koji nas zapanjuje iz dana u dan svojim golovima i svojim stilom igre. On je fundamentalan za ovu ekipu i puno je bolje igrati uz njega, nego protiv njega – rekao je na kraju Kaka.