zlatan_ibrahimovic_milan_stadon_rukeZlatan Ibrahimović: Čudno bi bilo da izgubimo scudetto

 

Fudbaleri Milana uspešno su obavili posao i u 22. kolu, te su na gostovanju pobedili Kataniju 2-0. Pobeda je time bitnija jer su skoro celo drugo poluvreme igrači Milana igrali s igračem manje.

U 54. minuti je drugi žuti karton dobio Mark van Bomel, ali baš u periodu s igračkim deficitom je Milan dao oba pogotka. Prvi Robinjo, a drugi Zlatan Ibrahimović.

Povezana vest:  Žoze Murinjo: Real može da pobedi bilo koga i bilo gde!

-Jasno se videlo da su igrači Katanije, od trenutka kada je Van Bomel dobio prvi žuti karton, hteli da isprovociraju i njegov drugi. Ne napadam ih zbog toga, ali bilo je preočigledno – rekao je nakon utakmice Ibrahimović koji je jednim pogotkom došao do brojke od 13 golova ove sezone u Seriji A.

Povezana vest:  Anderson: Ne želim da odem sa Old Traforda Fudbaler Mančester Junajteda Brazilac Anderson rekao j

Inače, Katania je pre ovog poraza imala lepu domaću statistiku od pet pobeda, četiri remija i dva poraza, ali Milan je rutinski ugrabio nova tri boda s kojima beži Napoliju i Laciju za sedam bodova. Ipak, Napoli ima utakmicu manje.

-Kako god bilo, mislim da bi bilo jako čudno da izgubimo scudetto. Možemo ga izgubiti samo svojom velikom glupošću – završio je Ibrahimović, najbolji igrač Milana ove sezone.

Povezana vest:  Lakše ranjen nekadašnji fudbaler Zoran Banković