Roberto_ManciniRoberto Manćini: Nadam se da će Baloteli biti spreman za Junajted

 

Trener Mančester Sitija Roberto Manćini nada se da će napadač njegove ekipe Mario Baloteli biti spreman za okršaj s gradskim rivalom Mančester Junajtedom na Old Trafordu ovog meseca.

Mlada zvezda Sitija je van pogona od kraja decembra zbog povrede kolena koju je dobio nakon postignutog het-trika protiv Aston Vile.

Povezana vest:  Gvardiola novi ruski selektor?

Iako se Baloteli vratio u Siti, Manćini ga ne planira voditi u sredu u Birmingem ili koristiti protiv Vest Bromviča ovog vikenda. Ali, bivši trener Intera smatra da bi Baloteli mogao biti spreman za utakmicu s Junajtedom 12. februara.

-Nadam se da je sve uredu s Mariom. Verujem da će biti spreman za derbi – izjavio je Manćini za „Daily Mail“.

Kada se italijanski napadač vrati, mogao bi zajedno s Karlosom Tevezom i Edinom Džekom činiti novu napadačku snagu Sitija.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA 2013/2014, RASPORED, Partizan na startu protiv Novog Pazara, Zvezda u Ivanjici

Džeko je priznao da je Premier Liga snažnija od Bundeslige:

-Mnogo je dugačije i teže igrati ovde nego u Bundesligi. Nikada u Nemačkoj nisam igrao ovakve utakmice. Ali ako želim uspeti u Engleskoj moraću se priviknuti i boriti svih 90 minuta – rekao je Džeko.

Veznjak Geret Beri veruje da je Džekin gol protiv Nots Kountija u nedelju veoma bitan za njegovo samopouzdanje.

Povezana vest:  Kros: Prelazak u Real je korak napred u odnosu na Bajern

-To je bio jako bitan gol za njega. Ako napadač duže vreme ne postigne gol, to može loše da utiče na njega. Nadam se da će ga taj gol smiriti, a verovatno je to samo prvi od mnogih jer Edin može postati velika zvezda Mančester Sitija – izjavio je Beri.