west_bromvich_slavlje

Liverpul sve dalje od izlaska na evropsku scenu

Fudbaleri Liverpula imaju sve manje šanse za plasman na evropsku scenu naredne sezone, pošto su danas kao gosti poraženi od Vest Bromviča sa 2:1.

Gosti su poveli golom Martina Škrtela u 50. minutu, ali je Kris Brunt sa dva gola iz penala doneo pobedu Vest Bromviču. Prvo je iskoristio jedanaesterac u 62. minutu, a potom i u 89.

Povezana vest:  Ibrahimović vratio PSŽ na vrh

Liverpul je ostao na šestom mestu Premijer lige, ali ima meč više i pet bodova manje od Totenhema koji je danas igrao 0:0 u gostima sa Viganom.

Ni trećeplasirani Čelsi danas nije ostvario pobedu. Klub iz Londona remizirao je kao gost sa Stoukom. Domaćin je poveo u 8. minutu golom Džonatana Voltersa, a izjednačio je Didije Drogba u 33. minutu.

Povezana vest:  Kanavaro: Hteo sam da završim karijeru u Napoliju

Ubedljiv trijumf od 4:1 ostvario je Njukasl na svom terenu protiv Vulverhemptona. Strelci za domaći tim bili su Kevin Nolan u 22, Šola Ameobi u 45, Piter Lovenkrands u 50. i Jonas Gutierez u poslednjem minutu utakmice.

Jedini gol za goste postigao je Silvan Ibenks Blejk u 58. minutu.

Birmingem je kao domaćin pobedio Bolton sa 2:1, dok su Everton i Aston Vila igrali nerešeno 2:2.

Povezana vest:  Ibrahimović: Potrebno je vreme da se vratim u formu

Ranije danas Mančester junajted posle preokreta pobedio Vest Hem sa 4:2. Domaćin je vodio sa 2:0 golovima Kevina Nolana iz penala, ali je Vejn Runi postigao het-trik, a potom i Havijer Ernandez uvećao pobedu Mančestera.