Nemanja_Vidic_heads

Vidić: završili smo samo pola posla

 

Kapiten engleskog fudbalskog premijerligaša Manćester Junajteda Nemanja Vidić oduševljen je posle pobede u Londonu protiv Čelsija 1:0, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, ali insistira da je njegov tim završio samo pola posla.

-Svakako da sam veoma srećan, ostvarili smo pozitivan rezultat, postigli gol u gostima i sačuvali našu mrežu. To je sve ono što smo želeli pre utakmice – rekao je Vidić za klupsku televiziju „cvrenih đavola“.

Povezana vest:  Dogovoren transfer Nejmara u Real za 58 miliona evra!?

Vidić je posebno pohvalio napadačku igru svog tima koja je na kraju dala rezultat.

-Nismo došli da se branimo, igrali smo sa dvojicom napadača, baš kao i prilikom našeg poslednjeg gostovanja u šampionatu, kada smo igrali dobro, ali izgubili. Pre meča sam rekao da ne bih imao ništa protiv da odigramo slabije, ali da rezultat bude dobar. Uspeli smo, međutim, da spojimo i jedno i drugo – istakao je Vidić.

Povezana vest:  Liverpul doveo golmana Breda Džonsa

Trijumf na „Stamford bridzu“ bio je prvi za Mančester Junajted na gostovanju Čelsiju posle devet godina.

-Posao još nije završen. Moramo prvo da se fokusiramo na meč protiv Fulama u prvenstvu, a zatim i na revanš sa Čelsijem. Na ‘Old Trafordu’ nas sigurno očekuje teška utakmica, ali uz pomoć navijača očekujem plasman u polufinale – zaključio je Vidić.

Povezana vest:  Hajatu ponosan na afrički fudbal