Cesc_Fabregas_Jonas_Gutierrez

Cesc Fabregas raskinuo s devojkom Karlom sedmogodišnju vezu

Kapiten Arsenala i španski reprezentativac Cesc Fabregas oseća velik pritisak na terenu. Ne samo da je zbog toga pod stresom, nego je i raskinuo sa svojom sada već bivšom devojkom Karlom Garsijom.

Cesc i Karla su raskinuli posle sedam godina veze. Njegov otac Francesc je rekao da je Cesc shrvan zbog raskida, ali da je doneo hrabru odluku.

Povezana vest:  Vazura: Djukić je i dalje trener Partizana

-Odluka o raskidu je više njegova nego Karlina. Šteta. Bili su dugo zajedno. Ona je divna devojka. Cesc očigledno želi da bude sam – rekao je Francesc.

Bivši par se upoznao u rodnoj Španiji, a bili su zajedno i kada je tada šesnaestogodišnji Cesc potpisao ugovor sa londonskim Arsenalom napustivši Barselonu.

-Bili su savršen par. Bilo je pitanje trenutka kada će otići pred oltar. Oduvek su zajedno – rekao je za The Sun izvor blizak bivšem paru.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati utakmica devetog kola, strelci i tabela Super lige

Arsenalov menadžer Arsen Venger je priznao da je njegov kapiten pod pritiskom jer ne osvaja trofeje.

-Ova sezona je bila teret za Cesca. Sam sebi stvara pritisak. To nije dobro za nekoga njegovih godina. Takav je i Robin van Persi. Cesc želi da pobeđuje, gladan je pobeda. Kada mu ne ide u tome, to ga frustrira – objasnio je Venger.

Povezana vest:  Borusija Dortmund i Bajern nastavili trku, gol Kuzmanovića