milan_vilotic_fk_cz_1

Vilotić se izvinjava i kaje

 

Smenjeni kapiten Crvene zvezde Milan Vilotić izvinio se danas saigračima, stručnom štabu i navijačima što je odstranjen iz tima i rekao je da je spreman na „bilo koju eventualnu sankciju“ u ovom fudbalskom klubu.

-Ako sam nečim uvredio autoritet i ličnost trenera Roberta Prosinečkog, kajem se zbog toga – navodi se u saopštenju Vilotića.

-Nadam se da ću u narednim danima imati priliku da razgovorom razrešimo ovu situaciju. Spreman sam na bilo koju eventualnu sankciju od strane trenera i kluba. Ja ću svojim daljim zalaganjem, trudom i odnosom ispraviti ovu grešku – naveo je Vilotić.

Povezana vest:  Saša Ilić se izjednačio sa Stjepanom Bobekom

Vilotić je u subotu uveče izbačen iz tima, ali Prosinečki nije želeo da kaže zašto, kao ni Vilotić.

Izveštači beogradskih medija koji se nalaze na pripremama kluba u Bad Tacmansdorfu preneli su da je uzrok tome što je Vilotić nekoliko puta prekršio klupsku disciplinu, a da je sve kulminiralo kada je Vilotić došao ispred table za taktiku i pričao saigračima šta da igraju.

Povezana vest:  Revanš Vanija, Lajović bez polufinala u Sao Paulu

Igrač je kazao da nije imao nameru da vređa autoritet i ličnost Prosinečkog.

-Najiskrenije, to mi nije bila namera, jer sve što sam radio i radim, posvećeno je želji da se ostvare ciljevi, kako klupski tako i lični, a to je u ovom slučaju isto – naveo je Vilotić.

Prosinečki ne samo da je oduzeo traku Vilotiću, nego je rekao da on neće igrati dok god je hrvatski stručnjak trener Zvezde. Vilotić, međutim, veruje da može da se vrati u tim.

Povezana vest:  Juventus lako do bodova na Sardiniji