ofk_beograd_bgd

Romantičari ponovo pobedili

 

Beogradski plavo-beli polako ulaze u pobedničku seriju. U poslednjoj kontrolnoj utakmici savladana je ekipa Palome, člana treće lige Slovenije. OFK Beograd-Paloma 3:0. Limbuš – gledalaca 50. Sudija Admir Zahovič. Strelci Krstić 19 i 46 i Takač 31 minut.

OFK BEOGRAD: Matek, Planić, Kecojević, Gašić, Rodić, Petrović, Brkić, Pavlović, Krstić, Batioha, Takač. Igrali su još: Milenović, Marković, Jelić, Stanojević, Osmanagić, Purović.

PALOMA: Vigec, Dugonjić, Sluga, Vajnhandl, Burjan, Kerndl, Kuder, Furek, Hutinski, Krajnc, Kramberger. Igrali su još: Ščap, Kramberger, Hočevar, Osvald, Zabota, Rihtarič, Levanić, Kuder.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Krunić: Na pobedu protiv Spartaka

Nakon još jedne provere na Pohorju, Romantičari imaju još jednu pobedu u svojoj beležnici. Iako protivnik nije bio pravi reper po pitanju kvaliteta, igrači OFK Beograda su pokazali karakter i visok nivo kvaliteta. Slovenački trećeligaš nijedanput nije uspeo da ugrozi gol beogradskih plavo-belih, a dobra zasluga tome ide u prilog fizičkoj spremi.

Romantičare je na Pohorju u poslednjoj utakmici krasila i pas igra po kojoj su beogradski plavo-beli i bili poznati u prethodnom šampionatu. Nema sumnje da je stručni štab na pravom putu da stvori moćan tim koji će voditi glavnu reč u nacionalnom prvenstvu.

Povezana vest:  IFFHS: Ferguson najbolji trener sveta u poslednjih 15 godina

Miloš Krstić je bio centralna figura meča. Iskusni vezni igrač OFK Beograda postigao je još dva gola na Pohorju, što ga je dovelo do cifre od 7 golova u pripremnom periodu. Još jedan pokazatelj spremnosti igrača tima iz glavnog grada.

Golgeterski niz je nastavio i Tamaš Takač, počev od Holandije, pa turnira u Moskvi, visoki centarfor OFK Beograda se upisao u strelce i protiv Palome. Posle solo prodora uspeo je da matira slovenačkog golmana Vigeca i efektno zatrese mrežu.

Povezana vest:  Nikolić i Batak: Partizan zasluženo u finalu Kupa

Briga oko povređenog Nemanje Milića okrenula je oči ka novajliji Milanu Puroviću. Novi centarfor Romantičara će morati da prođe trnovit put do startne postave, jer mu je neophodno da se spremi dobro.