partizan_novi_pazar_4

JELEN SUPERLIGA

Stanojević posle 5:0: Tako treba da igramo

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kazao je večeras posle pobede nad Novim Pazarom od 5:0 u prvom kolu Super lige Srbije, da su njegovi igrači „na pravi način počeli prvenstvo“ i da je to model igre kojem treba da teže.

-Igrali smo takmičarski i atraktivno. Protivnik nam je samo jednom ozbiljno ugrozio gol, u prvom poluvremenu. Ovo je model igre kojem trebamo da težimo. Na pravim način smo počeli prvenstvo – kazao je Stanojević novinarima posle utakmice na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Kasiljas: Bili smo svi kao jedan

Strelci za crno-bele bili su Eduardo u 16, Nemanja Tomić u 45, Saša Ilić u 54, 17-godišnji Lazar Marković u 83. i Stefan Babović u 86. minutu.

-Držali smo ritam tokom celog meča. Raduje me i što su neki igrači podigli nivo borbenosti. Želimo da igramo ovako i da postignemo što više golova u narednim mečevima – dodao je Stanojević.

Prilikom jedne akcije u 20. minutu Brazilac Eduardo povredio se, pa je morao da napusti teren. Njemu je nakon toga stavljen gips na lakat i neizvesno je da li će u četvrtak igrati u Dablinu protiv Šemroka u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Povezana vest:  MOL navija za Mini Maxi ligu

-Aleksandar Ranković i Vladimir Volkov, takođe, su se požalili na povrede, pa su i oni pod upitnikom za četvrtak – kazao je Stanojević.

Trener crno-belih nije želeo puno da priča o odluci da mladog napadača Marka Šćepovića ne uvrsti ni među rezerve za večerašnju utakmicu.

stanojevic_par_npz-Šćepović je naš biser, ali neke stvari kod njega moraćemo da menjamo – naveo je Stanojević.

On je dodao da je „oduševljen“ što je došlo oko 2.000 gostujućih navijača u Beograd.

-Znam da će nam u Novom Pazaru biti mnogo teže. Znamo koliko ljudi tamo vole fudbal i želim im dobre rezultate – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Slovan podiže visinu zaštitne ograde, domaći žele gol!

Trener Novog Pazara, novajlije u Super ligi, Mihajlo Ivanović kazao je da je njegova ekipa očekivala „više od meča u Beogradu“.

-Očekivali smo više, pre svega u rezultatskom smislu, iako smo znali da dolazimo u goste šampionu. Malo šta može da se kaže posle poraza od pet nula, nemamo nikakvo opravdanje. Okrećemo se sledećoj utakmici sa Radom i pokušaćemo da tražimo rezultate tamo gde imamo šansu – naveo je Ivanović.