carlos_dunga

Dunga preti tužbom KPR-u oko navodnog duga

 

Nekadašnji selektor Brazila Dunga zapretio je danas da će tužiti Kvins Park Rendžers zbog novca za koji je rekao da je pozajmio ovom engleskom fudbalskom prvoligašu. U saopštenju koje su danas objavili Dungini britanski pravni zastupnici navodi se da KPR duguje treneru 750.000 funti od 2006. godine, kada je pomogao klubu.

Povezana vest:  NIS se prošetao do trofeja Planetwin365 Zlatnog kupa

-Pozajmio sam KPR-u svoj novac iz dobre volje kad im je trebalo, I vrlo sam razočaran što vrlo bogati novi vlasnici odbijaju da mi vrate te pare – naveo je Dunga.

-Imam puno poverenje u engleski pravni sistem i verujem da će mi sud pomoći da povratim svoju pozajmicu – citiran je trener u saopštenju.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Vojvodina ide u Tursku, Jagodinci se nadaju Danskoj

KPR nije želeo danas da komentariše te navode. Klub iz Londona preuzeli su 2007. godine prvi čovek Formule jedan Berni Eklston, kao i čelični magnat Lakšmi Mital, najbogatiji čovek u Britaniji. Deo akcija poseduje i bivši šef Renoa iz Formule jedan Flavio Brijatore.

-Čekam da čujem šta će klub da kaže i da vidimo da li će se pozajmici vratiti bez potrebe za sudom – rekao je Dungin advokat Stiven Hefer.

Povezana vest:  Sampdorija smanjila budžet za plate