bajkovic_zvezda_ren_1

PLEJ OF ZA LIGU EVROPE

Boban Bajković: Penali su moja briga!

 

Golman Crvene zvezde Boban Bajković izjavio je da ne bi imao ništa protiv da u večerašnjem revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rena posle 120 minuta bude 2:1 za „crveno-bele“ i da odluka padne u penal seriji.

-Samo neka moji saigrači izbore taj rezultat, a za penale neka ne brinu. Garantujem da ću odbraniti bar dva, a to će sigurno da bude dovoljno za prolaz u Ligu Evrope – rekao je Bajković.

Povezana vest:  Gvardiola poziva na smirenost pred revanš meč polufinala LŠ

Golman „crveno-belih“ ističe da bi više voleo da ima dosta posla jer je za jednog čuvara mreže najgora situacija da, kao on u Beogradu prvih pola sata, gotovo i ne dodirne loptu.

-Kada ima posla i koncentracija je na višem nivou. Ali, koliko čujem, neće oni forsirati ni na svom terenu, imaju dobar rezultat iz prvog meča i sigurno će igrati na kontru, ili polukontru. Uostalom, to je i logično jer nama su potrebni golovi. Nadam se samo da će nas i malo sreća poslužiti – rekao je golman Crvene zvezde.

Povezana vest:  KPR želi da dovede Bekama u novembru



Bajković nije zabrinut ni zbog toga što će teren u Renu biti klizav s obzirom na to da poslednjih 12 sati u Francuskoj pada kiša.

-Sve je bolje od toga da se igra po vrućini, kao što je bilo u prvom meču kod nas. Međutim, neće to presuditi. Kakav teren bude nama, biće i njima. U svakom slučaju, nama ne pada na pamet da se predamo, borićemo se od prvog do poslednjeg minuta za naše ciljeve. Pa, ako ne uspemo, pružićemo im ruku, jer to znači da su trenutno bolji – zaključio je Bajković.

Povezana vest:  Ronaldinjo: Došao sam da bih osvojio nešto u Meksiku

Kada je u pitanju sastav tima, poslednje informacije kažu da napad neće predvoditi ni Kaluđerović, ni Mezenga, nego Borha, a da će od prvog minuta igrati mladi Srđan Mijailović.  Naravno, sve to su samo kombinacije, a pravi odgovor zna samo Robert Prosinečki. Utakmica Ren -Crvena zvezda igra se večeras od 18.30 časova.