massimo_moratti

Moratiju sudije krive za loše rezultate

 

Predsednik i vlasnik Intera Masimo Morati rekao je danas da su sudije u poslednjih nekoliko utakmica drastično oštetile njegovu ekipu. Inter je u prethodne dve prvenstvene utakmice izgubio od Napolija sa 3:0 i Katanije sa 2:1 i trenutno zauzima 17. mesto na tabeli. Morati tvrdi da penal iz kojeg je Katanija psotigla pobedonosni gol nije postojao, što, prema njegovoj tvrdnji, pokazuje i usporeni televizijski snimak.

Povezana vest:  PSŽ potvrdio da je Anćeloti tražio da ode u Real Madrid

-Mi smo ove sezone čak četiri gola primili iz penala, a tri su bila izmišljena. Dva od ta tri su odlučila utakmice. To nije u redu i nadam se da će svi videti šta se dešava – kazao je Morati italijanskim medijima.

Morati smatra da, uprkos svemu, Inter nije previšeo zaostao za konkurentima, jer ga od prvoplasiranog Juventusa deli osam bodova.

Povezana vest:  Milojević veruje u Zvezdin tim: Imamo kvalitet i bez Kange

-Vidim da su svi počeli prvenstvo malo sporije, tako da vam je praktično isto da li ste pretposlednji ili sedmi na tabeli. Ipak, nije prijatno biti u ovoj poziciji, to utiče na igrače. Sve je ovo novo za tim kao što je Inter – zaključio je Morati.

Ekipa Intera posle šest kola Serije A ima samo četiri boda, koliko i timovi u zoni ispadanja.

Povezana vest:  Fortuna upisala prvu domaću pobedu protiv HSV-a