cska_moskva

LIGA ŠAMPIONA

CSKA ubedljiv protiv Trabzona slavio i Inter

 

Fudbaleri CSKA iz Moskve pobedili su večeras na svom terenu turski Trabzonspor sa 3:0 u utakmici trećeg kola Grupe B Lige šampiona, a Inter je u gostima pobedio Lil sa 1:0. Ruska ekipa je povela golom Sejdu Dumbije u 29. minutu. On je sa Vagner Lavom razmenio nekoliko dodavanja i potom sam izašao ispred golmana Tolge Zengina i lako ga savladao.

Povezana vest:  Vidal: Ne opterećujem se prelaskom u Junajted

Na 2:0 povećao je Letonac Aleksandrs Kauna u 76. minutu, kada je volej udarcem postigao gol posle centaršuta Lava. Konačnih 3:0 postavio je u 86. minutu svojim drugim golom Dumbija. On je posle odličnog dodavanja Alana Džagojeva prevario jednog fudbalera Trabzonspora i izašao sam ispred Zengina i lako ga savladao.

U drugoj utakmici Grupe B italijanski Inter je večeras u gostima pobedio francuski Lil sa 1:0 golom Đampaola Pacinija.

Povezana vest:  Infantino pohvalio pripeme Rusije za SP

Pacini je pobedu Interu doneo u 21. minutu kada je glavom savladao golmana Lila Vinsenta Enjeamu posle centaršuta Maura Zaratea sa leve strane. Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković ušao je u igru u 67. minutu kada je zamenio Velsi Snejdera. Četvrto kolo igraće se 2. novembra, a sastaju se iste ekipe, samo sa obrnutim domaćinstvima.

Povezana vest:  Gvardiola: Mančester Junajted je vrlo sličan Real Madridu