ZVONKO_MILOJEVIC

Za Milojevića prikupljeno blizu 240.000 dinara
 
Od prodatih ulaznica na jučerašnjem meču 12. kola fudbalskog prvenstva Srbije Jagodina – Crvena zvezda, prikupljeno je 240.000 dinara za lečenje bivšeg golmana ova dva kluba i reprezentacije Zvonka Milojevića, izjavio je direktor FK Jagodina Životije Jeremić.
Novac će već sutra biti uplaćen na žiro račun Milojevića, a sličnih humanitarnih akcija za pomoć Milojeviću biće još, rekao je predsednik Upravnog odbora Jagodine Goran Milanović.
Uprava Jagodine je pred jučerašnji susret donela odluku da se 20 odsto od prodatih ulaznica sa ove utakmice izdvoji za lečenje i rehabilitaciju Milojevića, od posledica teške  saobraćajne nezgode koju je doživeo u Nemačkoj.
Fudbaleri Jagodine juče su istrčali na teren sa brojem jedan na leđima i velikim transparentom na kome je pisalo: „Miloje, svim srcem smo uz Tebe“, a sa tribina gde su bili navijači crveno-belih, u jednom trenutku se zaorilo: „Bori se Miloje, bez tebe na golu, stvarno, trulo je“.
Milojević je trebalo da prisustvuje utakmici Jagodina – Crvena zvezda, ali je na preporuku lekara izostao sa nje zbog povišene temperature.
Povezana vest:  EURO 2012, Smuda: Bili smo pod pritiskom i često pravili greške