nikola_maksimovic_promocija

Maksimović: Voleo bih da budem novi Nemanja Vidić

 

Dosadašnji štoper Slobode iz Užica Nikola Maksimović potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i pridružio se Filipu Kasalici, koji je dan ranije postao igrač crveno-belih.

-Idol mi je moj zemljak Nemanja Vidić, koji je takođe krenuo ovim putem iz užičke Slobode. Znam, međutim, da moram još mnogo da radim da bih ga sustigao. Drago mi je što je konačno sve gotovo i što sam postao član Crvene zvezde za koju navijam od rođenja – rekao je Maksimović, koji je zadužio crveno-beli dres sa brojem 31.

Povezana vest:  TELEKOM PRVA LIGA, Danas utakmice trećeg kola

Maksimović se zahvalio čelnicima svog dosadašnjeg kluba što su mu omogućili da ostvari davnašnju želju.

-Ne znam koliko je bilo ponuda drugih klubova. Jedini kontakt bio je sa Zvezdom i Vojvodinom. Ipak, odmah sam rekao predsedniku da bih najviše voleo da pređem na Marakanu – istakao je Maksimović.

Generalni sekretar Crvene zvezde Ðorđe Stefanović rekao je da je Maksimović pravi igrač za crveno-bele i da je ovim transferom praktično završen zimski prelazni rok.

Povezana vest:  Vilanova: Hvala svima na podršci

-Drago nam je da su pregovori sa Slobodom konačno završeni. Trener Prosinečki je „pikirao“ Maksimovića još prošle sezone. Za nas je u principu završen ovaj prelazni rok pošto nam je bilo važno da sve igrače dovedemo pre početka priprema. Ali, nikad ne reci nikad jer ukoliko nam se ukaže neka dobra prilika bilo bi glupo da je propustimo – rekao je Stefanović.

Povezana vest:  EURO 2012, Trapatoni: Razočaran sam, omeli su nas brzi golovi

On je dodao da će klub sledećih dana pokušati da rasčisti gužvu na transfer listi i potvrdio da su Li Adi i Andrija Kaluđerović veoma blizu odlaska u Kinu, odnosno u Koreju.