logo_fc_barcelona_kamp_bgd

OFICIJELNI LETNJI KAMP BARSELONE PRVI PUT U BEOGRADU

 

Kao što smo i najavili oficijelni letnji kamp fudbalskog kluba Barselona prvi put će biti održan u Beogradu, od 11. do 15. juna na terenima Sportskog centra „Teleoptik“, zahvaljujući partnerskom ugovoru između Serbian Trade Mark d.o.o. i proslavljenog fudbalskog menadžera Zorana Stojadinovića, kao potpisnika ugovora sa FC Barselona.

U fabrici najvećih fudbalskih genija, iz koje su izašli i Leo Mesi, Ćavi, Pujol i Iniesta, moći će da trenira 300 dece iz Srbije uzrasta od 8 do 16.godina. Cena za polaznike je 290 evra, a na kraju kampa, pored neprocenjivog iskustva dobiće i diplomu o završenom kampu i dva kompleta opreme fudbalskog kluba Barselona.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, GRUPA B: Goleada Reala u Turskoj, remi u Danskoj

Polaznici kampa biće u prilici da pet dana uz pet trenera FCB i naših trenera (koji poseduju A, B i Pro licence) treniraju dva puta dnevno po programu i propozicijama “La Masija”. Najtalentovanijim se pruža mogućnost odlaska u “La Masiju”.

„Prilika da Beograd dobije organizaciju kampa najbolje škole fudbala je neprocenjiva i verujem da ćemo pokazati stručnjacima iz ovog kluba koliko talenta poseduje ova zemlja. Želja nam je da svi učesnici kampa nadograde fudbalsko znanje, uče od vrhunskih trenera i da izađu sa kampa usvajajući vrednosti koje Barselona predstavlja, a to su tolerancija, poštovanje, solidarnost i druženje“, istakao je Zoran Stojadinović, proslavljeni fudbalski menadžer.

Povezana vest:  Luković: Učinilo mi se da je Đurđević postigao gol rukom

Za više od 30 godina, Barseloninu školu fudbala pohađalo je više od 500 dečaka, od čega 15 Kamerunaca, 7 Brazilaca, 5 Senegalaca i trojica Argentinaca. Oko 10 odsto polaznika ove škole zaigralo je za prvi tim Barselone.