avram_grant_pripreme_2012

PRIPREME PARTIZANA

Grant: Bio je ovo dobar meč!

 

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na pripremama u Antaliji, u Turskoj, kineski Đijangsu sa 2:0. Strelci za crno-bele protiv ekipe koju vodi srpski trener Dragan Okuka bili su Dejan Babić u 17. i Stefan Babović u 90. minutu. Trener Partizana Avram Grant odlučio je da utakmicu igra sa dve različite postave, pa je u poluvremenu zamenio svih 11 igrača koji su počeli meč.

Povezana vest:  Treća uzastopna pobeda Ajntrahta na startu sezone

Izraelac je ocenio da je njegov tim igrao dobro, ali da je mogao da postigne još golova.

-Bio je dobar meč, posebno koristan da proverim kondiciju ekipe posle napornih treninga i utakmice protiv Šahtjora. Nije bilo 100 odsto dobro, pošto smo imali i dobrih i loših momenata. Postigli smo dva gola, a mogli smo još dva – kazao je Grant a preneo sajt Partizana.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Rijeka prošla u baraž, eliminisani Hajduk i Metalurg

On je kazao da je Brazilac Eduardo danas bio odličan, ali da ne sme da promašuje šanse.

-Eduardo je igrao odlično, osim promašaja koje je imao. Fudbal se igra zbog golova, a on kao da je igrao američki fudbal (NFL) u kojem treba šutirati visoko – kazao je Partizanov trener u šali.

Partizan će do povratka u Beograd, 25. februara, odigrati još dve prijateljske utakmice. Naredni rival crno-belih biće Dinamo iz Moskve, u četvrtak, a dan kasnije Taraz iz Kazahstana.

Povezana vest:  Perica Ognjenović: Džajić i Zvezda mi ništa ne duguju