nemacka_logo copy

Ulaznice za derbi između Borusije i Bajerna već rasprodate

 

Ulaznice za veliki derbi Bundes lige između fudbalera Borusije iz Dortmunda i minhenskog Bajerna 11. aprila u Dortmundu već su rasprodate, preneli su nemački mediji.

Aktuelni šampion će tako dočekati velikog rivala na krcatom stadionu „Signal Iduna Park“ nakon što je deo karata koji nije u „kvoti“ godišnjih pretplatnika ekspresno rasprodat danas u jutarnjm časovima. Još u nedelju popodne ljubitelji fudbala su formirali redove ispred blagajni na stadionu u nastojanju da se domognu dragocene ulaznice.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Sastav Zvezde za Slobodu

Derbi utakmica 30. kola Bundes lige biće odigrana pred tačno 80.72 gledalaca, koliki je kapacitet stadiona u Dortmundu, a Borusija će na kraju sezone postati prvi klub u istoriji tog takmičenja sa prosekom od preko 80.000 navijača po meču na domaćem terenu.

Očekuje se da će klub do kraja ove sezone rasprodati sve utakmice na svom stadionu – protiv Verdera, Štutgarta, Borušije iz Menhengladbaha i Frajburga. Nakon 25 odigranih kola Bundes lige Borusija Dortmund vodi na tabeli sa 56 bodova i ima pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Bajernom.

Povezana vest:  Nirnberg izborio opstanak u Bundes ligi