kup_cz_par_grant (1)

Grant: Želim pobedu u svakom narednom meču

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant izjavio je danas, uoči gostovanja u Kuli protiv ekipe Hajduka, da njegovu ekipu očekuje serija teških utakmica i da u svakoj želi pobedu.

-Znam da je pred nama serija teških mečeva i u svakoj želim samo pobedu, ali trenutno sam usredsređen samo na Hajduk. Niko nije bio srećan posle poraza od Zvezde, ali moramo da se koncentrišemo samo na prvi sledeći meč – rekao Grant.

Povezana vest:  Čukarički siguran protiv Mačve u Šapcu

Grant protiv Hajduka neće moći da računa na kapitena Sašu Ilića, zbog žutih kartona, Vladimir Volkov je povređen, a neizvestan je nastup drugog levog beka, Aleksandra Lazevskog.

-Svi imaju poseban motiv kada igraju protiv Partizana, znam da je trener Hajduka Zoltan Sabo bivši igrač našeg kluba i sigurno će želeti da se dokaže – istakao je Grant.

Povezana vest:  Uefa naredne nedelje o crvenom kartonu Ibrahimoviću

Izraelski stručnjak nije želeo da otkrije u kom sastavu će Partizan igrati.

-Svejedno je da li ćemo igrati sa jednim ili dvojicom napadača. Ekipa je pokazala da se dobro snalazi u oba sistema. Lazar Marković je mlad i sa njim moramo da budemo strpljivi, Dijara i Eduardo nisu bili tako dobri na pripremama, ali sada su u formi. Videćemo – rekao je Grant.

Povezana vest:  Fudbalski savez Mađarske dobio novog predsednika

Utakmica 20. kola Superlige Hajduk – Partizan igra se sutra od 14,30 u Kuli.