simo_krunic_fk_jagodina_2011

Krunić: Idemo u Novi Sad da izvučemo povoljan rezultat

 

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krinić, izjavio je danas da će njegova ekipa pokušati da u okviru 21.kola fudbalskog prvenstva Srbije, izvuče povoljan rezultat protiv Vojvodine u Novom Sadu.

-Vojvodina je favorit, i posle lošeg bodovnog salda koji ima u prolećnom delu takmičenja, daće sve od seba da nas pobedi. Pokušaćemo iz Novog Sada da se vratimo neporaženi – rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Povezana vest:  FRANCUSKA LIGA, Rezultati današnjih utakmica 18. kola i tabela Le Championnat

Trener Jagodinaca je dodao da se njegov tim ne boji Vojvodine i da će pokušati da se nadigrava sa protivnikom. Krunić je ocenio da su Novosađani kvalitetna ekipa, koja je u dosadašnjem delu prvenstva izgubila samo dve utakmice, kod kuće od Partizana (2:1) i u prošlom kolu od OFK Beograda (1:0).

-Priča da je Vojvodina u krizi nas ne zavarava, oni su jako dobra ekipa, imaju mnogo dobrih pojedinaca i mislim da će ova utakmica biti izuzetno teška. Očekujem da će se mobilisati i dati sve od sebe da zabeleže pobedu – rekao je Krunić.

Povezana vest:  Srnić zvanično u Zvezdi, novogodišnja želja mu je prolaz protiv Milana

On je dodao da „nekih velikih izmena u timu, u odnosu na protekle utakmice, neće biti“. Tešku utakmicu protiv Vojvodine očekuje i prvotimac i golgeter Jagodine Ognjen Mudrinski.

-Vojvodina će sigurno biti pod pritiskom i imperativom pobede, ali mi idemo totalno rasterećeni u Novi Sad da pokažemo kavlitet koji posedujemo – zaključio je Mudrinski.

Utakmica 21. kola Superlige Vojvodina – Jagodina počinje u subotu do 15 časova.

Povezana vest:  Lekari: Pele je dobro, nije više na hemodijalizi