Mario_Balotelli_civil

Baloteli pobegao nepovređen nakon saobraćajnog udesa

 

Napadač engleskog premijerligaša Mančester Sitija Mario Baloteli pobegao je nepovređen nakon što je danas popodne bio učesnik saobraćajnog udesa u centru Mančestera, preneli su ostrvski mediji. Policija je saopštila da u sudaru dva automobila niko nije povređen, a posle uviđaja utvrđeno je da Baloteli, koji je vozio Bentli, nije krivac za incident.

Povezana vest:  Mijailović: Izbori u Crvenoj zvezdi u zakazanom terminu

Kontroverzni italijanski fudbaler se po ko zna koji put našao u centru pažnje zbog prekršaja na i van terena, otkako je stigao u Englesku 2010. godine. Ove nedelje je priznao aferu sa ženom koja je spavala s napadačem Mančester Junajteda Vejnom Runijem dok je njegova supruga bila trudna.

-Mario je mlad i impulsivan fudbaler i kao takav je laka meta za tabloide i ljude koji žele da imaju korsti od afera. U poslednje vreme na njega se vrši prava hajka, a posebno ga ciljaju žene u nastojanju da zarade novac, direktno ili prodajom priča za novine – izjavio je Balotelijev agent Mino Rajola.

Povezana vest:  Krunić: Biće neizvesno protiv Donjeg Srema

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini ranije je naveo da „svaki put kada Mario nešto uradi to izgleda kao rat“. On je u utorak odlučno demantovao spekulacije da bi mogao da se odrekne usluga izuzetno talentovanog, ali problematičnog 21. godišnjeg fudbalera.