simo_krunic_rad_jag

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Krunić: Možemo da pobedimo Kazahstance

 

Trener fudbaler Jagodine Simo Krunić ocenio je danas da njegova ekipa može da pobedi kazahstanski Ordabasi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

-Moramo da igramo onako kako smo igrali celo ovo prvenstvo i ja mislim da neće biti problema. Pokušaćemo da ovde ostvarimo što bolji rezultat da bi nam bilo lakše u revanšu. Ako damo sve od sebe možemo da prođemo u drugo kolo – rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Upitno igranje utakmice Vojvodina - Crvena zvezda

Krunić je istakao da je utakmica izazvala veliko interesovanje gledalaca i da očekuje pun stadion.

-O ekipi Ordabasija znamo mnogo, gledali smo puno snimaka, to je dobra ekipa, nije za potcenjivanje, organizovani su, imaju i dobar budžet. Igramo protiv objektivno dobre ekipe, koju možemo da pobedimo – kazao je Krunić.

On je dodao da će se kazahstanskom predstavniku suprostaviti igrači koji su izneli prvenstvo i koji su zaslužni za učešće u kvalifikacijama.

Povezana vest:  Serija A biće prekinuta ako bude pozitivnog testa na korona virus

-Važan mi je odnos igrača prema igri, publici i saigračima, da budemo pravi profesionalci. Lepo je učestovati u evropskom takmičenju, to je novo iskustvo i za mene, iako mi nije prvi put da vodim neku ekipu u Evropi – rekao je Krunić.

Kapiten Jagodinaca Miloš Stojanović rekao je da zna odakle preti najveća opasnost u timu Ordabasija.

Povezana vest:  Nikolić: Danko Lazović je zaslužio poziv u reprezentaciju

-Dosta smo gledali snimke, mislim da uz naše maksimalno zalaganje možemo doći do povoljnog rezultata, a to je svaka naša pobeda bez primljenog gola. Biće teško, Ordabasi je dobra ekipa i moramo da damo sve od sebe da ih pobedimo – zaključio je Stojanović.

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope Jagodina – Ordabasi igra se sutra od 17.30.