slavenko_kuzeljevic_radnicki_1

Kuzeljević: Čeka nas iskusan i motivisan tim

 

Trener Radničkog 1923 iz Kragujevca Slavenko Kuzeljević rekao je danas da njegove fudbalere u drugom kolu Super lige Srbije očekuje težak duel sa Novim Pazarom, koji, kako je ocenio, ima iskusan i motivisan tim.

-Dolazi nam ekipa koja je u prvom kolu izvanredno startovala. Njihov tim je dosta promenjen u odnosu na prošlu sezonu, pa se među starterima našlo šest novih igrača. Imao sam prilike da ih gledam u tom susretu protiv Radničkog iz Niša u Novom Pazaru i uverio se da nas čeka disciplinovan protivnik, maksimalno motivisan, pojačan u svim linijama – rekao je Kuzeljević.

Povezana vest:  Kaka veruje u prolaz Milana u četvrtfinale LŠ

On je dodao da motiva neće nedostajati ni njegovoj ekipi.

-Tokom svih 90 minuta igraju dosta čvrsto i agresivno i ako želimo do dobrog rezultata, a siguran sam da motiva neće nedostajati, moramo da uđemo u meč maksimalno skoncentrisani i da pokušamo smanjimo broj grešaka, jer su nas upravo one dovele u situaciju da u prvom kolu odigramo ispod mogućnosti – kazao je trener Radničkog.

Povezana vest:  Grupa B: PSŽ bolji od Bajerna, Seltik pobedio Anderleh

Kapiten Radničkog Željko Milošević rekao je da je uveren da njegova ekipa može da pobedi Novi Pazar.

-Novi Pazar ima prilično promenjen tim u odnosu na prošlu sezonu. Ubeđen sam da, bez obzira na njihova pojačanja, možemo do pobede, koja nam je preko potrebna – rekao je Milošević.

Utakmica između Radničkog i Novog Pazara igraće se sutra u 17.30 u Kragujevcu.

Povezana vest:  L'Ekip: Ibrahimović igra oba meča protiv Barselone