mladen_dodic_trener_jagodina19. KOLO JELEN SUPER LIGE

Dodić: Borac u krizi rezultata

 

U meč 19. kola prvenstva Srbije protiv čačanskog Borca, Jagodna ulazi rešena da osvoji sva tri boda i nastavi seriju pobeda na svom terenu, rekao je šef stručnog štaba jagodinaca Mladen Dodić.

„Rezultati Borca, posebno ovog proleća, nisu u skladu sa njihovim kvalitetom. Radi se o kvalitetnoj i iskusnoj ekipi, koja je u krizi rezultata“, rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Masimo Morati: Želim Sinišu Mihajlovića na klupi Intera!

-Nema razloga da u ovom trenutku preterano respektujemo Čačane, ali ne smemo nikoga ni da potcenimo. U meč ulazimo kao u svaki do sada rešeni da pobedimo i da prekinemo neugodnu tradiciju poraza u duelima protiv Borca – istakao je Dodić.

On je napomenuo da ima problema oko sastava tima zbog lakših povreda Ognjenovića i Šljivića i teže povrede Lukića.

Povezana vest:  Fiorentina pobedila Atalantu i ostala u trci za LŠ

Prvotimac Jagodine Milan Bojović je podsetio da je Borac vezao tri uzastopna poraza i dodao da to ne bi smelo nikoga da zavara, jer su Čačani dobra ekipa koja zna da odigra na rezultat i kada nije u formi.

-Mi uvek kod kuće idemo na pobedu, pa ćemo i sutra od prvog minuta krenuti da što pre damo gol i da ih otvorimo –  rekao je Bojović i napomenuo da je Jagodina „u poslednjim kolima igrala izuzetno dobro i da očekuje tri boda“.

Povezana vest:  Zidan pod pritiskom smene, Murinjo čeka poziv

Posle 18. kola, Jagodina je na šestom mestu sa 25, a Borac je 12. sa 19 bodova. Utakmica se igra u 13 sati a domaćin je najavio besplatne ulaznice za severnu tribinu.